366

Гардиола понизио Туреа

Агент фудбалера Манчестер ситија Јаја Туреа рекао је да је тренер те екипе понизио његовог клијента пошто га је изоставио из екипе за Лигу шампиона и затражио извињење.

nopasaran.ba/Izvor:RTS

Гардиола понизио Туреа

Гардиола понизио Туреа

Гвардиола је овог лета преузео Сити и у првих пет утакмица у свим такмичењима остварио је свих пет победа, а на позајмицу је послао дугогодишње играче тог тима голмана Джоа Харта и Самира Насрија.

Туре је остао у Ситију, али га Гвардиола није пријавио за утакмице у Лиги шампиона ове сезоне. Туре је ове сезоне играо само у реванш утакмици баража за Лигу шампиона против Стеауе.

Туреов агент Димитри Селук рекао је да тридесеттрогодишњи фудбалер Обале Слоноваче неће тражити од управе да напусти клуб у јануару.

Селук је затражио извињење од Гвардиоле.

“Ако освоји Лигу шампиона ове сезоне отпутоваћу у Енглеску и рећи на телевизији да је Пеп Гвардиола најбољи тренер на свету. Али, ако Сити не освоји такмичење, надам се да ће Пеп имати храбрости да каже да је погрешио што је понизио сјајног играча какав је Јаја”, рекао је Селук за Сандеј Мирор.

Он је додао да тренерова одлука мора да се поштује.

“Јаја је професионалац и урадиће све што се од њега буде тражило. Можда Пеп мисли да је Туре довољно добар да игра последњих 10 минута у Лиги шампиона против трећеразредног противника. Наравно, шалим се. Јаја ће остати до краја сезоне у Ситију, неће отићи у јануару. Нада се да ће добити прилику да се докаже”, рекао је фудбалски агент.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here