Ne treba zaboraviti da je Amerika najviše zaslužna za stvaranje RS-a. Kada se i taj saveznik izgubi, izgubljeno je sve
Milorad Dodik (foto: zurnal.info)

Milorad Dodik (foto: zurnal.info)
Sankcije Miloradu Dodiku su sankcije RS i Srbiji, jer su obje taoci politike Dodika, ali i nalogodavci.
Svaka podrška Dodiku je izdaja Srpskog naroda, koji polako, ali sigurno ulazi u neizvjesnost i potpuni haos. To je politika samoubistva, hazarderstva i svega onoga kroz šta su prolazili svi srpski izolacionisti.
Da bi se spašavao srpski narod mora da se mjenja Dodikov režim, ali i režim u Srbiji koji ga pokriva. Za nadati se da će opozicija u RS i Srbiji konačno krenuti u obračun sa režimom. Dodik je trenutno personifikacija zla, pohlepe i izolacionizma, koji od Srba pravi getoizirani narod.

Dodik je ustvari izdajnik !

Treba imati na umu da pored Srba, Dodik ugnjetava i za taoce drži i druge narode oko sebe, što su mu omogućili srpski neprijatelji Rusi i beogradski establišment. Rusija će još jednom naplatiti Balkan, a Srbi će nestajati. Nestajaće onoliko brzo koliko ih Dodik bude vodio. Ne treba zaboraviti da je Amerika najviše zaslužna za stvaranje RS-a. Kada se i taj saveznik izgubi, izgubljeno je sve.
Zato treba oduzeti poslednje trzaje antisrpskoj kampanji Milorada Dodika, koji uporno negira da su sankcije Amerike sankcije i narodu koji vodi, ali i Srbima preko Drine.
Vrijeme će pokazati da je ovo živa istina!

Samo da Srbima ne bude kasno!