Blažo Stevović,Otvoreno Mladenu Ivaniću: Blokiraj ovu bruku sa devetim januarom

32154

Blažo Stevović: Otvoreno Mladenu Ivaniću…

Iznenađuješ me Mladene. Ja sam očekivao da ti zastupaš Bosnu i Hercegovinu, a ne nekakve pukove, devete januare, koji su kontinuitet paramilitarizma i sličnih pojavnosti u BiH.

Zahvaljujući mom lobiranju kod Bošnjaka pobjedio si Željku Cvijanović i postao Dodikova ikebana u Sarajevu.
Mladene znam te ko čestitog komunistu i kao čovjeka koji je dugo patrijarha umjesto svetosti oslovljavao kao svjetlosti.
Dobro, to je ništa s obzirom da se Dodik krstio punom rukom, kao katolik,dok ga Biljana Plavšić nije naučila kako se Pravoslavni pravilno krste.

Iznenađuješ me Mladene. Ja sam očekivao da ti zastupaš Bosnu i Hercegovinu, a ne nekakve pukove, devete januare, koji su kontinuitet paramilitarizma i sličnih pojavnosti u BiH.

Pitaj tvog drugara odvjetnika Sinišu Đorđevića, koji je mnogo zaslužan što su mnogi Srbi danas u Hagu o čemu pričam. Pravni kontinuitet u Bosni i Hercegovini ima samo Bosna i Hercegovina, njena armija, policija i svi organi koji su međunarodno verifikovani u UN-u, i svim releventnim međunarodnim institucijama.
Nemoj Mladene, ti stari komunistički “kenjac”, da se bakćeš srpstvom. Nemoj “Tita ti”! Neprirodno bolan djeluješ.

Uostalom, tvog Dragišu Delića i tvoju partiju srpski vojvoda u egzilu Luka Petrović je nazvao izdajnicima. Još mu niste halalili. Mora da i jeste izdajnici. Reagujte, ako niste. Dragiša naročito!

Nemoj Mladene da tvom bukadžiji Slavku Vučureviću etikete šije romski tata Gordan Mišeljić, direktor Hidroelektrana na Trebišnjici i vrlo čest posjetioc punoljetne Olivere Ramadanovske i njenih drugarica u Balkanskoj u Beogradu.

Ti ljudi Mlađo “Srbine” viču na tebe da si Rotarijanac, Britanac, sve sem Srbin. Ja te vazda branim. Velim ne dirajte Mlađa komunistu. Kada je Petrović u svojstvu sekretara SNSD-a naložen od blentavog Milana Ljepojevića rekao da ste vi iz oporbe izdajnici, ja sam rekao da niste. Mladene, blokiraj ovu bruku sa devetim januarom i Republika Srpska pukom. Ne podsjećaj svijet na srpsku vojsku.
Sav joj je vrh u Hagu.

Pitaj Bramerca da pusti Mladića da vas sve postroji. Ako ne bude dozvole postroji vod bilo koje vojske, samo nemoj Srpske.
Naruči ljude iz vojske Eritreje. Svaka vojska je na boljem glasu od Srpske. A policija, e to je posebna priča. To Mladene gasiti moramo.
I tu nam je crn obraz dovijeka.
Moramo u ovaj entitet uvesti iz inozemstva i policiju i vojsku. Sve što miriše na krv sklanjaj. Mladene u protivnom nije ti dobro u Sarajevu ćevape jesti. Ni tebi ni Majkićki. Pogrešni ste ljudi, u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu.

Mlađo, budi frajer u ime zajedničkih nam prijatelja, pa upozori Mileta kada krenu Britanci. Da hoće barem uspjeći pobjeći do Zagreba.
Tamo mu je Dragan Čovke spremio jatake. A ti, ti ćeš opet tražiti Bošnjake da glasaju za tebe. Ne daj se Mlađo Srbine, Tita ti i partije i blagosloven da si u sve vijekove vijekova. Amin!