„Da li će ministar Lukač reagovati na najave člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da će pozvati građane da izbace zaposlene u tužilaštvu iz kancelarija?

Da li bi i u tom slučaju Lukač poslao silu kakvu je prije dva dana poslao na građane Banjaluke ili bi u ovom starom maniru koristio mjerilo ‘dobro je kad mi bijemo’?“, rekao je predsjednik Gradskog odbora PDP-a Banjaluka i narodni poslanik Draško Stanivuković.

“Tužilaštvo je nesposobno i korumpirano i ni u kom slučaju ne branim njihov nerad, i iz tih razloga podržavam proteste ispred tužilaštva, ali gdje u demokratskom svijetu postoji da predsjednik, u ovom slučaju član Predsjedništva, može da prijeti izbacivanjem iz kancelarija zaposlenima u institucijama?

Da li će Lukač u tom slučaju bar jednom narediti da se hapsi Dodik, da ga tuku ga i drže u ćeliji 22 sata, kao što su mene do juče?

Po njihovim bolesnim aršinima, gdje je pomisao na čvoku nekome teža od prolivene krvi nekoga drugog, očigledno su i mirni protesti građana daleko opasniji od ovakvih najava nekoga ko u svojoj šaci drži to isto tužilaštvo“, zaključio je Stanivuković.

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here