Grupa od desetak studenata, koja se sebe naziva “Jedinstvo” organizovala je danas u podne simboličnu akciju čitanja ispred nedovršenog pravoslavnog hrama.

 • gifteconomy

  Islam koji dozvoljava da se dete od 7 godina “uda” za odraslog coveka – JESTE satanizam. Muhamed je bio pedofil ! Knjiga koja kaze da se sunce okrece oko Zemlje i da zene ne maju dusu – jeste knjiga satanizma !

  • Johny Hightower

   Reče sotona i osta živ 🙂

   • gifteconomy

    .. i sotona napisa : “Ajsa, dete od 7 godina postade zena muhamedu … ” – nije imala jadnica Ajsa poroda jer joj je budala pedofil razorio polne organe, pa je i sam ostao bez naslednika !
    A duhovni naslednici se sada poubijase izmedju sunita i siita, raznesose se u vazduh sa bombama, poubijase sve zivo oko sebe gde krocise, jer je Islam zamisljen u Vatikanu da se katolici ne bi sami borili protiv Pravoslavaca i Jevreja ! Vatikanski pedofili su izucili muhameda jer je njegova prva zena, udovica, bila katolitkinja koja je ostavila svo bogatstvo satanistima Rima ! To kaze Jezuit koji je bio u Vatikanu : Alberto Rivera – http://www.bibliotecapleyades.net/vatican/esp_vatican33.htm