Bio je to dobar pokušaj,dobar projekat, i žali bože da su ga zaustavili Reko i njegovi kompanjoni…

Nevjerovatno je čime su se sve (po)služili da bi nas izbacili iz projekta koji je,kako je to vrijeme već i pokazalo,potpuno nemoguć bez njegovih stvarnih autora.

Radili smo danonoćno i ni slutili nismo da će doći dan kad ćemo to političko “čedo” morati braniti od čovjeka koga smo mjesecima dizali u zvijezde…

Ukratko,to je moj odgovor na sve učestalija pitanja koja mi svakodnevno postavljaju prijatelji…

Uskoro ću se javno oglasiti o svemu i javnosti pokazati drugo lice ove “priče”…

Tahir Pervan

2 KOMENTARI

  1. Pervane, ja sam s tim projektom bio odmah upoznat kad ste počeli proljeća 2017., pa sam čak bio na press konferenciji u Mostaru. Tad sam vam odmah rekao da je taj Reko pogreška… i eto, sa zakašnjenjem od pola godine, i sami ste se u to uvjerili.

    • Vaše pravo ime je Domagoj Jurević, agent Hrvatske Obavještajne Službe koji djeluje u ilegali. Takođe ste i svećenik katoličke crkve i bivši ljubavnik nadbiskupa zagrebačkog Kreshimira (zgodnog li imena). Jedno vrijeme ste službovali u Vatikanu gdje ste za zasluge u širenju katolicizma od strane Kardinala nagrađeni sa nekoliko nagih dječaka iz sirotišta. Vi ste dakle gospodine kreten. Divergentni homoseksualac i pedofil. Slijepi sluga tuđih stražnjica i predani pripadnik četništva! Imamo pouzdane informacije da se duljem ljeta pod izgovorom odlaska na poljske radove, udaljavate iz ustanove u kojoj ste stacionirani te se sastajete sa nekakvim fratrom iz okoline koji vas guzi s traga!

OSTAVITI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here